+389 2 3 162222
Ул. Аминта Трети 38/1/2
info@tjlaw.com.mk
2012
ИСТОРИЈАТ НА КОМПАНИЈАТА
ПОВЕЌЕ ЗА НАС
Адвокатското друштво Тошиќ и Јевтиќ од своето основање во 2012 година до денес, успеа да се прифилира во едно од водечките адвокатски друштва, при давање правни услуги во делот на трговско право, корпоративно управување, инвестициите во рударскиот сектор, секторот за недвижности, енергија, стечајните постапки и работните односи.

Нашата посветеност, ни овозможи да работиме на некои од најголемите преземања и инвестиции во нашата држава во изминатиот период.

Адвокатското друштво ТОШИЌ & ЈЕВТИЌ е член на Македонско-бугарската стопанска комора, АМCHAM – THE AMERICAN CHAMBER OF COMMERCE IN MACEDONIA, каде нашите партнери и адвокати активно учествуваат во подобрување на законските решенија за членките на коморите и на целата бизнис заедница во целина.
УСЛУГИ
ОБЛАСТИ НА ЕКСПЕРТИЗА
Нашиот тим се состои од адвокати кои се спрецијализирани и посветени во разни сектори.
Корпоративно право
Опсежно искуство со обезбедување на лиценци и дозволи од различни управни области
Повеќе
Рударство
Искуство и продлабочени познавања на регулативата за експлоатација на минерални суровини
Повеќе
Административно право
Тимот на Адвокатско друштво Тошиќ и Јевтиќ има опсежно искуство со обезбедување на лиценци и дозволи од различни управни области
Повеќе
Канабис за медицински цели
Посредување на лиценци и правни регулативи поврзани со индустриското производство на канабис за медицински цели
Повеќе
Работни односи
Секаков вид на услуги поврзани со право за заштита на рабониците и внатрешно вработење на компаниите.
Повеќе
Граѓанско право
Секаков вид на услуги поврзани со граѓанско право: разводи, семејни спорови,ехпропријација, денационализација.
Повеќе
Интелектуална сопственост
Адвокатското друштво Тошиќ и Јевтиќ нуди високо професионални услуги од областа на правото на интелектуална сопственост.
Повеќе
Наплата на долг
Целокупното раководење на постапките за наплата на побарувања, од нивното започнување и проследување до надлежен нотар или суд.
Повеќе
Стечајни постапки
Водењe на колективна постапка за реорганизација или за ликвидација на должникот во стечај.
Повеќе
КОИ СМЕ НИЕ?
ЗАПОЗНАЈ ГО НАШИОТ ТИМ
Адвокатското друштво Тошиќ и Јевтиќ е моментално составено од 7 адвокати, со преку 10 години искуство во адвокатурата како и стручни соработници и адвокатски приправници. Ова е дел од нашиот тим:
Ана Тошиќ Чубриновски
Управувачки парнер
Ивица Јевтиќ
Управувачки парнер
Ивана Јевтиќ
Помлад партнер - Адвокат
Бранко Костовски
Адвокат
Љупка Наумоска Ѓорѓиевска
Адвокат
Елена Кузмановска
Адвокат
Марија Боцеска
Адвокат
Марко Поповски
Канцелариски асистент
Контактирај не
Јавете се
Адвокатско друштво Тошиќ и Јевтиќ
+389 2 3 162222
Работно време: 09:00 - 17:00
info@tjlaw.com.mk
Локација
Ул. Аминта Трети 38/1/2
Скопје, 1000
Северна Македонија